Geberit ponuja vrsto različnih inovativnih sistemov, med najnovejše rešitve pa spadajo prhe s stenskim odtokom in okrasnim pokrovom, ki je lahko za popoln in zaključen videz kopalnice izdelan tudi iz želene keramike.

Odvodnjavanje s tal premaknjeno na steno

Geberit je z inovativnim sistemom stenskega odtoka za prhe na novo določil breznivojski pršni prostor in preprosto premaknil točko odvodnjavanja s tal na steno. Ta inovativna alternativa običajnim sistemom združuje eleganten dizajn s preprosto montažo in čiščenjem, saj pa se za vedno znebite odvečnih vogalov in pragov. Oblikovno dovršenost potrjuje tudi nagrada iF product design award 2014.

Premišljen dizajn stenskih pokrovov

Geberitovi stenski odtoki že na prvi pogled prepričajo z elegantnimi stenski pokrovi. Za popolno harmonijo prostora so na voljo različni pokrovi: iz ščetkanega nerjavnega jekla, kromiran z visokim sijajem ali alpsko bel, zadnja inovacija pa je pokrov za odtok z možnostjo vstavljanja keramične ploščice za popolno sinergijo s prostorom. Tudi čiščenje je enostavno, saj ima stenski odtok vgrajeno sito za lase, ki ga je mogoče odstraniti in splakniti v samo nekaj trenutkih.

Dokazana zmogljivost odtekanja vode

Stenski odtoki Geberit za prho se lahko pohvalijo tudi z dokazano zmogljivostjo odtekanja vode. Testirani so bili v celotnem sistemu in v različnih gradbenih situacijah ter lahko tako dokazano ponudijo rešitev za celostno protipožarno in zvočno izolacijo.

Več informacij na www.geberit.si.