Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Vikingur Gota - Rijeka
2
Rečanom se lahko pred današnjim obračunom še kako smeje. Poleg tega, da so v zelo dobri formi, kar so dokazali pretekli konec tedna proti Hajduku, se jim je sreča nasmehnila tudi v evropski ligi. Nasproti jim bo namreč stal neznani Vikingur iz Ferskih otokov. Kljub temu se bodo morali varovanci Matjaža Keka za zmago verjetno pošteno potruditi, saj bodo gostitelji svoje moči usmerili zlasti v branjenje lastne mreže.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Real Sociedad - Aberdeen
1

Kvaliteta škotskega nogometa je v zadnjih letih močno padla. To je nenazadnje sinoči potrdil tudi Celtic, ki je proti varšavski Legii v gosteh klonil z 1:4. Igralski kader Aberdeena je v primerjavi s Celticovim precej slabši, medtem ko ima Real Sociedad v svoji ekipi kopico vrhunskih nogometašev. Za Špance bi vse drugo kot zmaga pomenilo veliko razočaranje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Chivas Guadalajara - Bayern (M)
0,2

Chivas sodi med uspešnejše mehiške klube, vendar a v zadnjih letih ni več tako dober, saj je lansko prvenstvo sklenil na zanj skromnem 15. mestu. Bayern prav težkega dela na prvi pogled ne bi smel imeti, a velja dodati, da bodo Bavarci nastopili brez nekaterih ključnih mož, saj se nekateri igralci še vedno niso vrnili s počitnic.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Marbella - Betis
2

Potem ko je v la ligi osvojil zadnje mesto, bo Betis v novi sezoni igral v drugi španski ligi in se poskušal vrniti med elito. Moštvo, ki ga vodi trener Julio Velazquez, se bo danes pomerilo proti Marbelli. Betis bo proti nižjeligašu v izraziti vlogi favorita.

Tenis - WTA - Stanford

Vandeweghe C. - Kerber A.
2
Igralki se bosta med seboj pomerili prvič, a pretirano zanimiv dvoboj to najverjetneje ne bo. Osma igralka sveta Kerberjeva je namreč na lestvici WTA kar 40 mest višje od Američanke, ki bi v primeru morebitne zmage zagotovo poskrbela za zelo prijetno presenečenje.