PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Karabakh-Salzburg/2,5/
1
Salzburg goji zelo napadalen nogomet, vendar pa bi utegnil v Bakuju naleteti na sila obrambno postavitev. Cilj bo vsaj remi in po možnosti zadetek v mreži domačih, ki pa se ne bi branili rezultata 0:0, čemur bo verjetno podrejena tudi igra skozi celotno srečanje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maribor-Maccabi Tel Aviv/oba gol?/
1 (=da)
Skoraj si ne predstavljam, da Maribor doma ne bi zadel, kajti pred polnimi tribunami bodo vijoličasti "leteli" po igrišču, dokler pa bo na golu prvakov tako nezanesljiv vratar, kot to Jasmin Handanović vsekakor je, mi stava, da oboji zadanejo predstavlja "bingo".

Tenis - ATP - Kitzbuehl

Andujar P.-Lorenzi P.
1

Andujar v AVstrijo prihaja po turnirski zmagi v Gstaadu, torej forma pri Špancu ni vprašljiva, za Lorenzija je pa tako ali tako znano, da je bolj specialist trdih podlag. No, tudi na pesku zna odigrati dobro, ampak mora imeti res svoj dan, da premaga nekoga, ki je rangiran boljše od njega. Glede na to, da je Andujar v prvem krogu opravil z glavnim domačim favoritom Melzerjem, mislim da niti z Italijanom težav ne bo.

Tenis - WTA - Stanford

Vandeweghe C./+1,5/-Kerber A.
1
V Stanfordu je tudi letos podlaga izjemno hitra, kar se je včeraj lepo potrdilo, ko je Lisickijeva udarila as s svetovnim rekordom 210 km/h. Tudi Coco Vandeweghe slovi po zelo močnih udarcih, za nameček pa je letos v izvrstni formi. Tu je že predlani igrala finale in mislim, da ima super možnosti, da danes tale dvoboj celo dobi.

Tenis - Challenger - Cortina

Fanucci P.-Krstin P.
2
Za konec pa izpostavljam še mladeniča iz Srbije, ki ima najlepše izglede, da gre po stopinjah Novaka Djokovića. Pedja Krstin je 19-letnik, ki se lani redstavil z zelo dobrimi rezultati med mladinci, letos pa je imel nekaj zelo dobrih izidov na turnirjih serije challenger, med drugim osvojil tudi štiri futurese. Za nasprotnika v prvem krogu Cortine je dobil domačina, ki je polamater in ima od letos kot edini uraden obračun iz kvalifikacij za challenger v Todiju, ko ga je porazil 604. igralec sveta Giorgini. Mislim, da bi KRstin ob pravi motivaciji tole enostavno moral dobiti. Kaj dobiti...uničiti nasprotnika.