PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Murcia-Rayo Vall.
2
Kakovostni razkorak med prvo in drugo ligo je v Španiji kar krepak, kar se lepo kaže v dejstvu, da novoprišleki relativno hitro izpadajo v družbo drugokategornikov. Sicer je tole prijateljska tekma, vendar pa bi Rayo nekako moral izpostaviti svoje kakovostne prednosti in Murcio premagati. Predvčerajšnjim so Cartageno odpravili s 3-1.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Manch City-Milan
1
Milan je turnejo v ZDA pričel z grdim porazom proti Olympiacosu in za pričakovati je, da bo proti Cityu še težje. Sinje odri so zadržali vse ključne igralce razen Barrya, prišel a je Sagna.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Domžale-Celje
1
Statistični podatek, da imajo Celjani proti Domžalam že kar pet tekem strelski post je res neverjeten, a resničen! Tokrat bi mladci iz knežjega mesta vendarle lahko prekinili serijo, toda zmagali bodo težko. Tudi sodeč po prvem krogu, so proti Zavrču "blesteli" v zgrešenih priložnostih.

Košarka - Mednarodni - Južnoameriško prvenstvo

Argentina-Urugvaj/+10,5/
2
Poraz Argentin z Urugvajem ima brado, a morda bi se tokrat najboljši južnoameriški ekipe spet primerilo, saj so na celinsko prvenstvo poslali drugo ekipo, Urugvajci pa bodo močno motivirani.

Tenis - ATP - Atlanta

Isner J.-Sela D.
1
Isner je v finalih na ATP turneji že prekaljen maček, Sela pa je bil pred zadnjo stopničko le v Pekingu 2008 ter izgubil. Prav zato in pa zaradi dejstva, da je na igriščih v Atlanti zelo hitra podlaga, dajem prednost serverju iz ZDA.