PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Esbjerg-Kairat Almaty
0,2
Kazaki so prednost gola zapravili v zadnji sekundi dvoboja doma, a se predat na Danskem ne mislijo. Trenutno so v tekočem DP drugi in imajo tudi evropske ambicije, medtem ko je dodobra oslabljeni Esbjerg šele dobro začel sezono. Klubski nogomet se v Kazahstanu krepi, zato računam na dober odpor Kairata...

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

AIK Stockholm-Linfield/+2/
1
Eno največjih presenečenj na prvih tekmah drugega predkola so pripravili polamaterji Linfielda, ki si z 1-0 ugnali švedski AIK: Trener Švedov je dejal, da bo vse naredil za napredovanje v skupinski del tekmovanja, kar je nakazal tudi s tem, ko je med vikendom spočil ključne igralce proti Fälkenbergsu. Tole bi moralo biti valjanje domačih, drugače znajo "leteti glave".

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Groningen-Aberdeen
1
Groningen je na Škotskem izvlekel ugoden remi 0-0, sedaj pa bi moral opraviti delo in napredovati. Na Euroborgu v domačem prvenstvu praktično ne oddajajo točk, med sezonama pa jih je okrepilo tudi nekaj pomembnih okrepitev. Kvaliteta vsekakor je na njihovi strani, odločil pa bo tudi domač teren.

Tenis - ATP - Gstaad

Youzhny M.-De Schepper K/+1,5/
1
Kenny De Schepper je dvometraš, ki na challenger ravni še kaj naredi, med ATP srenjo pa nima za "bageto". Precej se preizkuša s s&v igro, vendar pa je pri mreži preveč neroden, da bi lahko pariral najboljšim. Resda svoj servis težko izgublja, a ko ga človek naštudira, je tekme hitro konec. Tule je v prvem krogu naletel na Volandrija, ki je trenutno povsem iz forme, a danes bo Južniju težko vzel niz. Res zelo težko...

Tenis - ATP - Atlanta dvojice

Pospisil/Sock-Becker/Moser F
1
Zmagovalca Wimbledona sta v Atlanti kajpak upravičeno favorita za turnirsko zmago. V prvem krogu sta suvereno odpravila kolumbijsko navezo, sedaj pa ju čaka nemški par, ki je imel v prvem krogu precej lsžje delo - za nasprotnike sta imela namreč domače polamaterje.