PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maccabi Tel Aviv - Santa Coloma
1
Med seboj se bosta znova pomerila tekmeca, s katerima se bodo v primeru zmage proti Zrinjskemu srečali mariborski nogometaši. Favoriti so zagotovo Izraelci, ki so sicer na prvi tekmi slavili zgolj z 1:0, a jasno je, da je njihov igralski kader za vsaj razred kvalitetnejši in bolj izkušen.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

HB Torshavn - Partizan
2
Partizan, ki v kvalifikacijah za ligo prvakov nastopa, ker je bil iz tekmovanja izključen prvak Crvena zvezda, je na prvi tekmi pričakovano slavil s 3:0. Zmaga bi lahko bila še precej višja, saj so Beograjčani tekmeca deklasirali v vseh elementih nogometne igre. Nekoliko v šali rečeno, bi bil za nogometaše iz Ferskih otokov uspeh že sprožen strel proti nasprotnikovim vratom, saj jim tega v srbski prestolnici ni uspelo storiti.Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Levadia Talin - Sparta Praga
2
Če smo iskreni, se Estonija nikoli ni ponašala s pretirano kvalitetno nogometno sceno. To je bilo še kako očitno na prvi tekmi v Pragi, ki jo je Sparta dobila s kar 7:0. Nogometaši Levadie lahko na drugi tekmi zgolj upajo, da se jih bo nasprotnik usmilil, oziroma da bo strelsko nekoliko manj razpoložen.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Celtic - KR Reykjavik
1
Islandci so na prvi tekmi škotskemu prvaku nudili dostojen odpor, saj je Celtic vpisal zgolj minimalno zmago z 1:0. Danes bo slika verjetno precej drugačna, saj škotski velikan igra pred domačimi navijači, ki so še vselej bili dvanajsti igralec Celtica.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Žalgiris - Dinamo ZG
2
Dinamo je na prvi tekmi odpor Žalgirisa strl šele v drugem polčasu, a je na koncu vseeno slavil z lepo prednostjo dveh zadetkov (2:0). Hrvaški prvak, ki tudi letos odkrito cilja na uvrstitev v ligo prvakov, je v vlogi favorita tudi danes. Nenazadnje je na Maksimirju proti vratom nasprotnika ustrelil kar devetnajstkrat, medtem ko so Litovci zmogli vsega tri strele.