PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Vaterpolo - Mednarodni - EP

Srbija-Španija
1
V srbskem taboru se zavedajo, da so na tem EP porabili že vse bonuse napak in da tokrat morajo zaigrati na vse ali nič. Proti Španiji so bile tekme ponavadi sicer tesne, a so Srbi v večini primerov odnesli zmago. Danes je ta nuja, če delfini želijo v četrtfinale. Morda bi ob previsokem ponujenem hendikepu vseeno raje poskusil s Španci.

Tenis - ATP - Gstaad

Thiem D.-Troicki V./+1,5/
1
Viktor se končno vrača v teniško karavano. Usmilili so se ga v Gstaadu in mu ponudili posebno vabilo, v prvem krogu pa ga takoj čaka neugodni mladec Thiem. Verjamem, da bo pot nazaj med najboljših 100 na svetu neizprosna in za začetek napovedujem gladek poraz s par osvojenimi gemi. Srb navsezadnje že leto dni ni odigral resne tekme...

Tenis - ATP - Umag

Lorenzi P.-Carreno Busta P.
2
V Umagu bo letos gotovo spet cel kup Italijanov, ki bodo glasno spodbujali svoje tenisače, ampak tule ima Lorenzi nasproti precej bolj talentiranega igralca, ki je lani iz 650. mesta napredoval na 66. pozicijo ATP lestvice, letos pa se je še dodatno uveljavil na touru z nekaj solidnimi rezultati. Carreno napreduje v drugi krog!

Tenis - ATP - Umag kvalifikacije

Bedene A.-Martin A.
2
Oba sta s svojimi tekmeci v kvalifikacijah dosedaj opravila zlahka, Slovak celo nekoliko bolj suvereno, zato ne razumem, kako je lahko tu tako podcenjen, ko pa (še vedno) našemu Aljažu v zadnjih tednih nenehno nagaja zapestje. Na zadnjem challengerju v San Benedettu je Martinu uspel lep uspeh, zato danes ne izključujem njegove zmage.

Tenis - Challenger - Astana II

Khachanov K.-Kavčič B.
2
Za konec pa še tale "zicer", ki ga lahko mirne duše postavite na vse listke. Blaž se je ciljno lotil projekta "glavni žreb na US Openu", ki se mu je sedaj že uresničil. Namesto, da bi se mučil na ATP turnirjih, raje dosega izjemne rezultate na challenge ravni, si s tem že celo poletje močno izboljšuje ranking in tako bo skoraj zagotovo nastopil na zadnjem vrhuncu sezone v New Yorku. Po zmagi v Portorožu je njegov naslednji cilj tale turnirček v glavnem mestu Kazahstana, kjer je sodeč po zasedbi spet eden izmed glavnih favoritov za zmago.