PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG-Slaven B./+1/
1
Hrvaško prvenstvo začenja prvak, ki ima sicer prihodnji teden povratno tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov, toda v Litvo gredo le oddelat malo težji trening, saj jim nasprotnik niti tekaško, niti taktično, kaj šele tehnično ni kos. Proti Koprivničanom so "plavi" dobili vseh šest zadnjih tekem, na enem srečanju so jim dali celo 6 golov. Gladka zmaga za "NK Mamić".

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Celje-Zavrč
1
Celje ima zelo mlado ekipo, ki pa utegne letos marsikoga presenetiti. Bajde, Rajšel in Zbičajnik so imena, ki sicer v domačem nogometnem prostoru kaj veliko še ne pomenijo, bi se pa to pod taktirko zagnanega stratega Rožmana lahko kaj hitro spremenilo. Zavrč je po mojem mnenju prvi kandidat za izpad iz lige, poleg Krke seveda. Danes se utegne močno poznati odsotnost stebra obrambe Borisa Sambolca.

Košarka - Mednarodni - EP U-20 div.A

20Madžarska-20Črna Gora
2
Črnogorci so v sredo izgubili praktično dobljeno tekmo proti Bolgarom, potem ko so imeli še 15 sekund do konca tekme prednost 3 točk in žogo v posesti, pa potem po spletu zanimivih okoliščin vendarle izgubili po podaljšku. Verjamem, da so se uspeli zbrati in bodo proti Madžarom ohranili status prvokategornikov.

Košarka - Mednarodni - EP U-20 div.A

20Slovenija-20Poljska
1
Poljaki na tem prvenstvu ekipam našega ranga niso prišli niti blizu, zato težko verjamem, da bodo v tej, sicer nepomembni, tekmi lahko držali korak z Novakovićevimi fanti. Kastrati, Nikolić in Bolčina so zdravi, tako da tudi morebitna odsotnost Rebca (po tekmi z Grki je pristal v bolnišnici) mladih junakov ne bi smela ovirati na poti do zmage.

Tenis - ATP - Bogota

Pospisil V.-Tomic B.
2
Tomić se je po obupni prvi polivici leta očitno le uspel "sestaviti", tukaj v Bogoti sploh prvič po Sydneyu (januar) dosegel dve zaporedni zmagi in to celo brez izgubljenega niza. Ker si skuša omogočiti neposreden nastop v glavnem tekmovanju na US Openu, je tule v Bogoti dober rezultat, recimo vsaj uvrstitev v finale, nuja. Nasprotnik ima sicer zelo dober začetni udarec, toda Avstralec je po mojem mnenju dovolj dobro pripravljen, da ga ustavi.