PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Zrinjski-Maribor
2
Kvota je smešnica, glede na to, da bo Maribor že dol pritisnil od začetka in skušal zmagovalca odločiti že na prvem srečanju. Med poletnim premorom odhodov ni bilo, prišel pa je Ibraimi. Priložnost za to, da se kvota na listku podvoji.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo ZG-Žalgiris /oba gol?/
2 (=ne)
Žalgiris je morda prišel po ugoden rezultat, ki bi jim omogočil vsaj kanček možnosti za napredovanje, a osebno v "čudež" ne verjamem. Dinamo je pred sezono še pokrepil moštvo in verjetno bo že ob polčasu tekme jasno, da Litvanci v tem duelu nimajo za "burek". Lani jih je Salzburg "odpihnil" s 7:0.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Sparta Praga-Levadia Talin/+1/
1
Med češko in estonsko prvo ligo sta po moji grobi oceni kakšna dva kakovostna ranga, zato danes ne pričakujem nič drugega kot gladko zmago Sparte. Če jo bo Levadia odnesla z manj kot tremi goli razlike, potem si to lahko štejejo v veliko čast, pa četudi so za razliko od nasprotnika v polnem tekmovalnem ritmu.

Košarka - Mednarodni - EP U-20 div.A

20Litva-20Slovenija/+9,5/
2
Postavljati Novakovićeve fante v tako podrejen položaj je nesmisel! Nikolič, Bolčina in Kastrati so skupaj s soigralci dokazali, da se na Kreti lahko kosajo z najboljšimi in v obeh tekmah, ko so bili postavljeni za "doge", so se odlično odrezali, torej jim očitno godi občutek , da se od njih velikega rezultata ne pričakuje. Napovedujem napeto tekmo z visokim rezultatom, kjer bodo na koncu odločale malenkosti. Poleg napovedanega bi si upal nekaj denarja položiti še na to, da bo na tekmi več kot 136 točk!

Tenis - ATP - Bogota

Gonzalez Al.-Donskoy E./2:0/
Z
Donskoj je šele včeraj iz Slovenije prek Frankfurta priletel v Bogoto, kjer se bo takoj pomeril z neugodnim domačinom. Že samo dejstvo, da je moral menjati časovni pas me je napeljalo na to, da bi bilo vredno poskusiti z Gonzalezom, pa čeprav se je Rus v Portorožu kar dobro odrezal...