PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Argentina - Nemčija
2
Res je, da tako razburljive predstave, kot so jo v polfinalu prikazali proti Braziliji, od Nemcev tokrat ne gre pričakovati. Ekipi bosta verjetno ubrali sila previden pristop in ne bosta tvegali. V vlogi favorita bo zagotovo Nemčija, ki je na mundialu igrala bistveno bolj prepričljivo od Argentine. Slednja bo morala nocoj poleg Messija najti še kakšnega razpoloženega igralca. Od zvezdnika Barcelone namreč ne gre pričakovati preveč, saj bo nasprotnik nanj izdatno pazil.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Homburg - Kaiserslautern
2
Kaiserslautern je na pripravah zelo prepričljiv, saj je zaenkrat dobil vse tri prijateljske tekme. Med drugim je premagal tudi avstrijskega prvaka Salzburg. Nižjeligaš Homburg mu prevelikih preglavic zato ne bi smel povzročati.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Dundee FC-Manch City
2
Angleški prvaki bodo na tekmi pogrešali še kar nekaj svojih zvezdnikov, ki imajo zaradi mundiala nekoliko podaljšan dopust. Vseeno bi bilo vse drugo kot zmaga danes veliko presenečenje, saj ima City v svojem kadru celo kopico izjemnih nogometašev.

Tenis - Challenger - Portorož

Kavčič B. - Muller G.
1
Igralca se med seboj še nista pomerila. A če sodimo po lestvici ATP se obeta izenačen dvoboj, saj je Kavčič le mesto bolje uvrščen od Müllerja. V rahli prednosti bo vseeno Slovenec, saj bo lahko računal na prednost domačega igrišča in izdatno pomoč s tribun.