PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Brazilija-Nizozemska/3,5/
2
Tekma za tretje mesto oziroma obračun za čast in slavo. Če česa tule ne bi smelo manjkati, potem so to goli, ki so v tej revijalni tekmi za gledalce vedno bili prisotni. Zato priporočam stavo na gol v prvih 30-tih minutak, over /1,5/ v prvem polčasu in seveda, da oboji zadanejo. Izberite si sebi ljubšo opcijo. Jaz napovedujem 4:3 za Brazilijo.

Nogomet - Mednarodni - SP

Brazilija-Nizozemska /rdeč karton?/
1 (=da)
Ker so Brazilci v četrtfinalu izgubili Neymarja, je bilo veliko prstov uperjenih proti sodnikom in FIFA-i. Tokrat bodo možje v črnem zagotovo zaščitili Carioce in že vsak nedolžen štart kaznovali z riguroznim posredovanjem. Predvidevam tudi veliko repenčenja zaradi simuliranj, valjanja po tleh, provokacij...ravno pravi so se srečali za komedijo zmešnjav.

Tenis - ATP - Newport

Groth S.-Karlovič I.
2
Obračun dveh bombarderjev, kjer bo verjetno povrečna dolžina točke manj kot dva udarca. Oba imata brutalen servis in večino točk reita z asom oziroma nevrnjenim returnom, zato bo tu odločala zbranost v podaljšani igri. V teh pa je bil ponavadi Ivo vedno zelo zbran.

Tenis - ATP - Bastad dvojice

Marrero/Verdasc-Brunstr/Monroe
1
Lanskoletna prvaka zaključnega turnirja v Londonu letos sploh še nimata turnirske zmage, pa čeprav sta igrala že v treh finalih. Tokrat se jima ponuja lepa priložnost, saj konkurenca tule v Bastadu ni tako zelo zastrašujoča. Če danes zmagat, mislim, da potem v finalu ne bi smelo biti težav..

Nogomet - Avstrija - Pokal

Micheldorf-SV Allerheiligen
2
Ko to pišem, je kvota na goste še pri 1.85, medtem ko jo je Bwin spustil že na revnih 1.60! Vzrok za to je ta, da gostje igrajo rang višje in imajo iz pokalnih tekmovanj v preteklosti boljše rezultate. Lani je Micheldorf prav tako v prvem krogu naletel na tretjeligaša in doma izgubil z 0-1.