PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Maribor - FC Kobenhavn
2
Maribor na zadnjih pripravljalnih tekmah ni navdušil, saj je proti Gorici izgubil, medtem ko je z Domžalčani iztržil le remi. Köbenhavn je v primerjavi s slovenskima prvoligašema precej zahtevnejši nasprotnik, zato vijolicam ne bo lahko.

Nogomet - Estonija - 1.liga

JK Sillamae Kal - Tallinna Kalev
1
Če je verjeti izidom iz zadnjih medsebojnih srečanj, gosti danes nimajo prav nobenih možnosti za zmago. Moštvo Silamaeje je zgolj na zadnjih dveh tekmah mrežo Tallinna prerešetala kar petnajstkrat, predzadnje srečanje pa se je končalo z zmago gostiteljev z neverjetnih 9:0.

Nogomet - Estonija - 1.liga

FC Infonet - JK Nomme Kalju
0
Med seboj se bosta pomerili petouvrščeni Infonet in dve mesti višje postavljeni Nomme Kalju. Obe moštvi ne igrata slabo, saj so gostitelji na zadnjih štirih tekmah vpisali remi in tri zmage, podobno uspešni pa so tudi gostitelji. Če bi se tekma končala brez zmagovalca, ne bi bilo presenetljivo.


Tenis - WTA - Bukarešta

Tatishvili A. - Hercog P.
2
Igralki sta se med seboj srečali zgolj enkrat, zmage pa se je veselila Polona Hercogo. Naša najboljša slovenska tenisačica bo danes prav gotovo v vlogi favorita, saj je njena tekmica na lestvici WTA kar 50 mest slabše postavljena.