PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - Mednarodni - Wimbledon mešane dvojice

Chan H./Mirnyi-Stosur /Zimonji
2
Stosurjeva in Ziki imata precej izkušenj s skupnim nastopanjem in sta do finala prišla precej suvereno. Imela sta en tesen obračun, sicer pa nasprotnike premagovala brez izgublejenga niza in glede na to, da se tudi izven igrišča zelo dobro razumeta, jima zmaga ne bi smela uiti.

Tenis - Challenger - Challenger Todi

Bedene A.-Fucsovics M.
1
Aljaž je v karieri izgubil le en finale challenger turnirja, pa še takrat odigral zelo tesen "match" z Gregatom Žemljo. Očitno je zapestje spet v redu, tako da z zmago nad madžarskim mladcem ne bi smelo biti težav. S pleč Ljubljančana je ta teden padlo veliko breme, saj je v medijih javno okaral kapetana slovenske reprezentance...

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

St.Poelten-PSV Eindh.
1,0
PSV je čisto prevelik favorit glede na to, da so se jim priprave začele šele včeraj in so ravno v petek pripotovali v Avstrijo. St. Pölten ima že cel mesec priprave, saj bodo zaigrali v Evropski ligi proti Botevu iz Plovdiva, tako da bi tekmovalni ritem utegnili izkoristiti in nizozemske mladce presenetili.

Nogomet - Norveška - 1.liga

Rosenborg-Haugesund/+1/
1
Najtrofgejnejši norveški klub ima za seboj kar nekaj zmag z dvoštevilsko ralziko, nazadnje v Evropi proti Jelgavi, ko so slavili s 4:0. Tale tekma s Haugesundom jim previsoke ovire ne bi smela predstavljati, saj gre za izrazito domačinsko ekipo, ki pa ima v letošnji sezoni le 10 točk iz 13-tih tekem.

Nogomet - Irska - Premier

Sligo Rovers-Cork City
2
Sligo Roversi so z mislimi pri Evropski ligi, saj jih čez teden čaka povraten obračun proti litvanski Bangi. Cork je v seriji sedmih zaporednih zmag in glede na dejstvo, da bo morda domači strateg počival ključne igralce, bi lahko gostje zabeležili nove tri točke.