PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni – SP

Francija - Nemčija
0
Pred tekmo s Francijo je nemški tabor napadel prehlad, čeprav selektor Löw poudarja, da iz tega ne gre delati drame. Za elf naj bi bila ponovno nared tudi Matts Hummels in Lukas Podolski. Po imenih sodeč, je favorit Nemčija, a tudi Francozi imajo v svojih vrstah kar nekaj izvrstnih nogometašev z Benzemajem in Pogbajem na čelu. Zmagovalca bo najverjetneje odločil boj na sredini igrišča.

Nogomet - Mednarodni – SP

Brazilija - Kolumbija
2
Brazilci so pod vse hujšim psihičnim pritiskom, kar se pozna na zelenici. Pri Kolumbijcih na drugi strani vlada izjemno vzdušje, saj so z uvrstitvijo v četrtfinale celo presegli pričakovanja. Brazilska reprezentanca sicer lahko računa na izjemno podporo s tribun, a tudi Kolumbija ima v Jamesu Rodriguezu svojega asa v rokavu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Gyor - CFR Cluj
2
Romunski Cluj se bo pomeril proti madžarskemu prvoligašu Gyoru. Slednji je prvenstvo sklenil na drugem mestu z enakim številom točk kot prvouvrščeni Debrecen. Čeprav je madžarski podprvak v zadnjem času igral izjemno in nanizal sedem zaporednih zmag, poražen pa ni bil kar dvanajst krogov, za favorita veljajo Romuni. Kvaliteta lige pri slednjih je v primerjavi z Madžari vsaj za razred boljše.

Tenis - ATP - Wimbledon

Djokovič N. - Dimitrov G.
1
Dimitrov recept, kako ugnati Đokovića že pozna, saj ga je premagal pred dobrim letom dni. Kljub temu je izid v medsebojnih dvobojih 3:1 za srbskega zvezdnika. Drugemu teniškemu igralcu sveta teniški poznavalci več možnosti za uvrstitev v finale pripisujejo tudi tokrat, čeprav je Bolgar v četrtfinalu izločil lanskega zmagovalca Andyja Murryja.