PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Gabala-Široki Brijeg
1
Qabala oziroma Gabala je azerbajdžanski predstavnik, ki je v domačem prvenstvu dosegla tretje mesto in jih vodi nekdanji romunski reprezentant Munteanu. Ekipa je močna, saj je vratar reprezentančni, slovijo pa tudi po kompaktni obrambi. Za Muso in njegov Široki se tole verjetno ne bo prav dobro izteklo. Napovedujem tri gole domačih in enega gostov. Kvota v strmem padcu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Čelik Nikšič-Koper/2,5/
1
V Nikšiču pričakujem zlasti zelo previdno igro, atletskih podvigov pa vreme niti ne bo dopuščalo, zato lahko pričakujem nizek rezultat, morda se moštvi razideta celo brez zadetkov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rudar (V)-KF Laci
1
Rudar bo tekmo odigral na Areni Petrol in mislim, da bodo že na prvem srečanju nasprotniku objasnili svojo superiornost. Res je, da ni več motorja ekipe Rotmana, toda spredaj sta vsaj preteklo sezono zelo razpoložena končala Eterović, ki je bil celo prvi strelec lige, in pa Firer. Fantje zelo hvalijo metode trenerja Javornika, pa naj se to zdaj pokaže še na igrišču. Zmaga Velenjčanov, recimo 2:0!

Tenis - WTA - Wimbledon

Safarova L./+1,5/-Kvitova P.
2
Vse bolj se tepem po glavi, zakaj Kvitove pred osmino finala nisem vplačal, da osvoji turnir, ko je imela še izjemno kvoto @14, sedaj pa teh ušivih 2.75 na spletnih stavnicah ni vredno počenega groša. No ja, izkoristil bom še tisto, kar ostaja. Petra spet spominja na svojo inačico izpred treh let, ko je tule dvignila "kanto" in mislim, da je njen silen ter natančen tenis preveč za Šafarovo. Poleg tega slednja še zmeraj nastopa v konkurenci parov in je verjetno vsaj malce načeta.

Nogomet - Mednarodni - SP-Zmagovalec

Kolumbija
Z
Kvota 15? Pa saj niso normalni! Kolumbija je od vseh reprezentanc do sedaj pokazala najbolj suvereno igro. Lepo, enostavno, predvsem pa učinkovito. Pa še nekaj je...za razliko od ostalih ekip pri njih čutim močan nacionalni zanos, torej da jim igra v dresu reprezentance pomeni več od kluba. Ostale ekipe so polne nekih preplačanih nogometnih div, ki komaj čakajo, da grejo na dopust zapravljat svoje milijone, na državni grb pa v mislih urinirajo. Če sem čisto iskren, vidim jutri Brazilijo v solzah in potem,....ja potem mislim, da grejo "kofetarji" lahko čisto do konca.