PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Francija-Nigerija/Kdo več rumenih kartonov/
2
Ali se samo meni tole zdi darilo Športne Loterije? Francozi bodo tule kmalu zagospodarili na igrišču in Nigerijci jih bodo težko zaustavili drugače, kot da na njih vršijo pritisk že ob organizaciji napada. Že proti Argentini bi jim glavni sodnik lahko pokazal kaj več kot le en rumen karton, pa je malo zamižal na eno oko, tokrat pa mislim, da bo gospod Geiger iz ZDA dosleden in se ne bo "držal nazaj".

Nogomet - Mednarodni - SP

Nemčija-Alžirija/Kdaj 1.gol?/
2 (31-90m)

Prepričan sem v odlične taktične zamisli Vahida Halihodžića, ki bo svoje fante po terenu postavil tako, da bodo Nemci zelo dolgo kleli, ker si bodo še šanse za gol težko pripravili, kaj šele da bi bili v 100% priložnosti za gol. Zadetka v prve pol ure verjetno ne bomo videli, v drugem polčasu pa bi se tekma utegnila razživeti...

Tenis - ATP - Wimbledon

Lopez F.-Isner J./+1,5/
2
Sicer je Lopez letos na travi 11-1, toda v obeh dvobojih tule ni prepričal. Najprej mučenje s Sugito, nato še neprepričljiva predstava proti Paviču in mislim, da je Španec po naporni uverturi za Wimbledon končno zrel za malo bolj tesen "match". Isner ima v žepu dve gladki zmagi, proti Feliju pa v medsebojnih dvobojih vodi z 2-1!

Tenis - ATP - Wimbledon dvojice

Guccion/Hewitt-Kubot L/Lindste
2
Šved in Poljak sta zame tule glavna favorita, da spodneseta dvojčka Bryan, saj se na travi oba počutita odlično, poleg tega pa skupaj funkcionirata odlično. Letos sta skupaj že osvojila Melbourne in mislim, da lahko tudi tule prideta daleč. Na RG sta Avstralca dobila z 2-1 v nizih.

Tenis - WTA - Wimbledon

Cornet A.-Bouchard E.
2
Po tako velikih zmagah, kot jo ima Cornetova nad Sereno, se je vedno težko zbrati, zato težko verjamem v napredovanje Francozinje. Do letošnje sezone je bil travnati del sezone zanjo bolj obveza, kot pa prijetno opravilo, Bouchardova pa tu rada nastopa in mora letos v Wimbledonu še oddati niz, medtem ko je Alize do osmine finala vedno vsaj enega oddala. Kljub temu, da Cornetova v medsebojnih tekmah vodi z 1.0, se nekako bolj nagibam Genie in napovedujem celo njeno zmago v dveh nizih. Za Kanadčanko bo pomembno, da čim bolj varira igro in skuša odigravati na BH Francozinje, saj si je forehand udarec od lani krepko izpopolnila.