PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni – SP

Brazilija – Čile
1
Brazilci na prvenstvu zaenkrat še niso pokazali veliko. Še najbolj je navdušil Neymar, ki je na treh tekmah dosegel štiri zadetke in bo tudi danes močan adut selecaa. Čeprav se bodo pomerili proti domačinom, so lahko Čilenci pred tekmo optimistični. V skupinskem delu so pokazali zelo všečen nogomet in obilo borbenosti. Ta bo ključnega pomena predvsem v obrambi.

Nogomet - Mednarodni - SP

Kolumbija - Urugvaj
0

Kolumbijci tudi brez napadalca Radamela Falcaa v napadu igrajo zelo všečno. Na svojega prvega zvezdnika pa ne morejo več računati niti Urugvajci, ki so ostali brez Luisa Suareza. Njegova odsotnost se bo ekipi še kako poznala, kar je seveda voda na mlin Kolumbijcem.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Neman - Dnepr Mogilev
1

Neman se z osmim mestom nahaja v spodnji polovic lestvice, kar je posledica dveh zaporednih porazov. Negitven niz bi moralo moštvo prekiniti danes, ko gosti Dnepr Mogile, ki je z le eno zmago v štirinajstih krogih na zadnjem mestu.

Tenis - ATP - Wimbledon

Wawrinka S. - Istomin D.
1
Igralca sta se do sedaj med seboj pomerila trikrat, izid v zmagah pa je z 2:1 v korist Wawrinke. Jasno je, da je Švicar v vlogi favorita tudi tokrat, nenazadnje je tretji igralec sveta, medtem ko Istomin na lestvici ATP zaseda šele 45. mesto.