Marko Hatlak, po izobrazbi klasični harmonikar, po duši pa tango glasbenik, svojo predanost raznolikim glasbenim žanrom potrjuje z ustvarjanjem na področju etno glasbe. Od lani v duetu s priznano irsko violinistko Uno Palliser izvaja repertoar irske in balkanske ljudske glasbe. Poleg tega je sodeloval s številnimi priznanimi glasbeniki, kot so Vlatko Stefanovski Neil Innes, Tommy Emmanuel, Stefan Milenkovich in drugi.

Goran Bojčevski prihaja iz Makedonije, ki ga je zaznamovala s svojim sončnim temperamentom, nabor njegovih delovnih okolij in glasbenikov, s katerimi je sodeloval in še sodeluje, pa je zelo pester. Miha Meglič je srednješolsko znanje pridobival na SGBŠ v Ljubljani, študij kitare je končal na Deželnem konservatoriju v Celovcu, smeri jazz, klasika in glasbena pedagogika. Rok Hozjan je osnovno glasbeno izobrazbo pridobil v GŠ Lendava, kjer je končal nižjo glasbeno šolo iz klavirja, šolanje pa trenutno nadaljuje na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Etno zasedba Kapobanda ustvarja nepredvidljivo čustveno atmosfero balkanskih napevov, hitrost svojih prstov in meje svojih inštrumentov pa preizkuša skozi preplet solističnih melodij. Z vrhunskim ustvarjalnim zagonom skupina dovoljuje spajanja različnih glasbenih področij in na humoren način poslušalcu ponudi nepozabno glasbeno doživetje. nr