PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Alžirija - Rusija
2

Ruse v osmino finala vodijo le tri točke proti Alžircem, zato bo Fabio Capello s svojimi varovanci verjetno odločno krenil po zmago. Rusi na prvih dveh tekmah sicer niso ravno blesteli, a z nekaj sreče bi se lahko tudi veselili dveh zmag. Alžirci so kar prijetno presenetili, tod apredvsem proti Korejcem so pokazali, da so ranljivi v obrambi, kar bi znali disciplinirani Rusi kaznovati in priti do tako želene zmage.

Nogomet - Mednarodni - SP

Portugalska-Gana (oba data gol?)
1 (=da)

Portugalska danes potrebuje manjši čudež, če se želi uvrstiti v osmino finala, saj mora visoko ugnati Gano, ob tem pa še upati na pomoč Nemcev. Glede na dosedanje igre se obeta precej izenačen dvoboj in ne bo presenetljivo, če bodo na koncu Ganci lovili preboj med 16 najboljših. Vsekakor se bosta morali obe ekipi zapoditi v lov za čim več zadetki, obramba pa ne bo njuna prva skrb. TO verjetno obeta kar nekaj golov, na obeh straneh seveda.

Košarka - Španija - 1. liga

Barcelona - Real Madrid
1

Barcelona po treh tekmah finala vodi z 2:1 in ima danes prvo zaključno žogo za naslov prvaka. Verjetno se Katalonci dobro zavedajo, da je to najbrž tudi edina priložnost, saj če bodo Madridčanom dovolili izsiliti odločilno peto tekmo, jih v prestolnici čaka skoraj misija nemogoče. Na prvih tekmah je Barca pokazala, da lahko igra z Realom, ki je sicer večino sezone deloval nepremagljiv, a je po drugem zaporednem porazu v finalu evrolige očitno doživel manjši razpad sistema, saj ne deluje več tako prepričljivo.

Tenis - ATP - Wimbledon

Rosol (+1,5) - Nadal
2

Nadal bo po zmagi v Parizu gotovo precej motiviran, da tudi na sveti travi pride vsaj do finala, v drugem krogu pa ga danes čaka stari znanec Rosol, ki ga je tu šokiral in nepričakovano izločil leta 2012. Takrat je imel Španec sicer veliko težav s kolenom, ki jih danes nima, zato se bo ob dodatni motivaciji za maščevanje verjetno sprehodil v tretji krog in oddal kvečjemu en niz.