Tablični računalniki in pametni telefoni bodo delovali kot daljinski upravljavci, na androidni televiziji pa bo mogoče gledati filme, poslušati glasbo in igrati igrice. Uporabniki bodo lahko v svojo pametno uro, ki jo prav tako poganja operacijski sistem android, povedali kar si želijo videti in televizija bo ubogala na daljavo.

Google se je na tovrstnih konferencah doslej osredotočal na pametne telefone in tablice, sedaj pa je v glavni vlogi sistem android. Google je pred kratkim za 3,2 milijarde dolarjev kupil proizvajalca termostatov Nest Labs in sedaj razvija povezavo, ki bo uporabniku omogočila, da iz avtomobila na poti domov hišo ogreje ali ohladi na zaželeno temperaturo.

Do jeseni bo v prodaji nov sistem android L oziroma lizika, ki bo imel opremo proti krajam in povezave s pametnimi urami ter gumbom za uničenje v primeru kraje. Omogočal bo tudi vse mogoče druge zadeve. Google služi denar z oglasi zaradi prevladujoče vloge svojega spletnega iskalnika, vendar pa se podaja tudi na nova področja. Znani so avtomobili brez šoferja, googlova očala, pametne ure in sedaj tudi pametni termostati ter televizija.