PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Italija-Urugvaj
0
Italijani! Narod, ki je vse bitke dobil po diplomatski poti...narod, ki ima več sreče kot pameti (znanja)...tudi danes jo bodo močno potrebovali in mislim, da se jim bo izšlo. Prandelli je dovolj dober taktik, da prelisiči nasprotnika in ekipo postavi tako, da bodo izvlekli to ušivo točko.

Nogomet - Mednarodni - SP

Kostarika-Anglija/2,5/
2
Tekma za čast in slavo oziroma tekma za "kikiriki". Kostarika je prva, Anglija pa zadnja, zato bodo oboji igrali sproščeno. V revijalnem obračunu računam, da bodo oboji zadeli,...in verjetno ne zgolj po enkrat. Oba gol in "over"!

Tenis - ATP - Wimbledon

Lopez F.-Sugita Y./3:0/
Z
Feliciano je v ubijalski formi. Minuli teden je v Queen's-u prišel do finala, tako da tule z japonskim "outsiderjem" ne bi smel oddati igre na svoj servis, če pa slučajno pride do podaljšanih iger, pa je Španec precej bolj konsistenten. Gladka zmaga za Lopeza.

Tenis - ATP - Wimbledon

Klizan M.-Nadal R./1. niz/
1
Sezona 2012: Nadal v Wimbledonu izpade od 100. igralca sveta, Rosola. Sezona 2013: V prvem krogu Wimbledona njegov travnati del sezone konča Belgijec Darcis. Sezona 2014: Rafo v Halleju pospravi Dustin Brown. Ne rečem, da bo danes Nadal izgubil, ampak Kližan mu bo močno pokvaril dan.

Tenis - WTA - Wimbledon

Ivanovič A.-Schiavone F./+1,5/
1
Ana je v šestih medsebojnih obračunih Italijanko vsakič premagala in v trenutni formi bi jo morala "odpihniti" s terena po manjk kot eni uri igre. Čista zmaga je dober material za zapolnitev listka, 2:0 v nizih pa tudi ni tako slaba izbira.