Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Belgija - Rusija
0
Čeprav Rusija in Belgija veljata za izrazita favorita v skupini, se je v prvem krogu izkazalo, da tudi Alžirci in Južnokorejci niso od muh. Po imenih sodeč, so danes v rahli prednosti Belgijci, a svoje adute imajo tudi Rusi, ki lahko povrhu na klopi računajo še na izjemnega stratega Fabia Capella.

Nogomet - Mednarodni – SP

ZDA - Portugalska
1
Po visokem porazu proti Nemcem (0:4) vzdušje v portugalskem taboru zagotovo ni najboljše. Selektor Bento te dni verjetno ne spi najbolje, saj mu preglavice povzročajo poškodba prvega zvezdnika Cristiana Ronalda, odsotnost kaznovanega Pepeja, prvenstvo pa je ravno tako zaradi poškodbe že sklenil Fabio Coentrao. Ob vseh težavah Portugalske zmaga ZDA ne bi bila presenetljiva.

Nogomet - Mednarodni – SP

J.Koreja - Alžirija
0
Obe reprezentanci sta v prvem krogu dokazali, da ju ne gre podcenjevati. Čeprav s svojo igro danes verjetno ne bosta ravno navdušili, pa lahko pričakujemo izjemno izenačen dvoboj, za katerega še zdaleč ne bi bi bilo presenetljivo, če se bo končal brez zmagovalca.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

BATE Borisov - Gomel
1
Vodilni Bate iz Borisovega bi danes utegnil imeti kar nekaj težav, saj v goste prihaja petouvrščeni Gomel, ki se lahko pohvali z zelo dobrim izkupičkom v zadnjem obdobju. Vseeno vloga favorita pripada domačinu, ki je proti današnjemu tekmecu dobil zadnja tri medsebojna srečanja. Zadnje se je na primer končalo z visoko zmago s kar 3:0.

Formula 1 - Spielberg - VN Avstrije

Massa F. - Rosberg N.
2
Williams je na sobotnem kvalifikacijskem treningu s prvim in drugem mestom poskrbel za najprijetnejše presenečenje do sedaj. S prvega mesta bo tokrat startal Felipe Massa, medtem ko je Nico Rosberg zasedel tretje mesto. Že res, da so izkušnje na strani Brazilca, a še vedno velja, da ima najboljši dirkalnik v karavani Mercedes. Nemec, ki je vodilni v skupnem seštevku, ima v Zeltwegu prav gotovo najboljše možnosti za zmago.