PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Argentina-Iran/+3/
1

Danes bo "padla" lekcija nogometa. Argentnci bodo gotovo želeli popraviti nekoliko bled vtis, ki so ga vsaj nekateri igralci pustili proti BiH. Iran se je na prvi tekmi dobro branil, toda danes bi utegnili gol "fasati" v začetnem stadiju tekme in potem se bo potrebno odpreti, kar pa pomeni še več golov. 

Nogomet - Mednarodni - SP

Nemčija-Gana/2,5/
2
Ne verjamem, da se bodo Ganci proti Nemčiji zaprli. Löwovi fantje so sposobni dati med 2-5 goli in to skoraj kateri koli ekipi na tem turnirju, pa tudi Gana bo verjetno zatresla mrežo vsaj enkrat, saj skoraj nujno potrebujejo tri točke, če še hočejo v izločilne boje.

Nogomet - Mednarodni - SP

Nigerija-BiH/Kdaj 1. gol?/
2 (31-90m)
Nigerija ima po mojem mnenju najboljšega vratarja na prvenstvu. Enyeama je brezhiben na večih področjih, suveren v zraku, odlično pozicioniranje, "timing", skratka noro dobro igra. Bošnjaki mu bodo danes težko spravili žogo za hrbet in ker si predstavljam, da bodo Džeko in kompanija tisti, ki bodo bolj napadali, se nadejam gola šele v drugem polčasu, ko se bodo oboji malo bolj odprli.

Tenis - ATP - Eastbourne

Gasquet R.-Lopez F./+1,5/
2
Ne vem, zakaj je Gasquet tule favorit, ker je bil Španec od njega ta teden bolj suveren, poleg tega pa ima Richard težave z bolečinami v hrbtu in je kar mali čudež, da je sploh prišel do finala.

Tenis - Challenger - Mohammedia

Carreno Busta-Munoz De La Nav
1
Še en par za zapolnitev listkov. Sicer je v obeh predhodnih srečanjih slavil Munoz, ampak tedaj je bil Carreno še najstnik in svež na touru, sedaj pa je fantič eden najboljših igralcev na pesku in vsekakor spada med najboljšo stoterico na svetu. Tule bi moral dokončati delo.