Med glavne inovacije hladilnikov Beko spada tehnologija NeoFrost, ki poskrbi za dalj časa svežo hrano, saj zagotavlja dvakrat hitrejše hlajenje z dvakrat več potrebne vlage za boljšo obstojnost živil. Da Beko zares razume današnjo generacijo in stil življenja, je dokazal tudi na VIP-testu hladilnikov Zveze potrošnikov Slovenije, kjer si je hladilnik Beko CN142221DS prislužil naziv zmagovalec testa.

Razmišljajte sveže. Jejte sveže. Živite sveže!

Hladilniki Beko nam s tehnologijo NeoFrost prinašajo dodaten čas za shranjevanje živil. Za to poskrbijo z uravnavanjem nivoja vlage. Hrana namreč ni več resnično sveža, ko enkrat izgubi več kot 20 odstotkov vlage. Medtem ko običajni hladilniki v predelu hladilnika in zamrzovalnika za kroženje zraka uporabljajo en sam ventilator, tehnologija Beko NeoFrost zagotavlja optimalen nivo vlage in najboljše pogoje z dvema ločenima sistemoma hlajenja. Tako sadje in zelenjava v hladilniku ostaneta dlje časa sveža in okusna.

Naj v vašem hladilniku zapiha svež zrak

Poleg ločenega sistema hlajenja, ki preprečuje tudi mešanje vonjev med predelom hladilnika in zamrzovalnika, kakovost zraka v hladilnikih Beko zagotavljajo različne napredne tehnologije. Filter neprijetnih vonjev odstranjuje neprijetne vonje in bakterije iz hladnega zraka, ki kroži znotraj hladilnika. Ionizator pa z nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev ustvari antibakterijski učinek.

Beko zmagovalec VIP-testa

Hladilniki Beko so prepričali že številne uporabnike, z izvrstnimi rezultati pa so se na VIP-testu Zveze potrošnikov Slovenije uvrstili v sam vrh. Na testu je najboljšo oceno prejel hladilnik Beko CN142221DS in si med 16 konkurenti prislužil naziv zmagovalec testa. Visoko uvrstitev in odlično oceno pa je dosegel tudi hladilnik CN136230X, ki se prav tako ponaša s tehnologijo NeoFrost, nizko porabo energije in še številnimi drugimi inovacijami.