PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Avstralija-Nizozemska/1.G/
2 (=ne)
Nizozemska obramba me je do sedaj od vseh še najbolj navdušila. Odlično se nalog drži mladi Blind, Indi Martins ima pa tak nastop, kot da za zajtrk "žre" otroke. Že proti Španiji bi morali mrežo ohraniti nedotaknjeno, pa jih je "presekala" dvomljiva odločitev sodnika in posledično zadeta enajstmetrovka. Danes bodo oranžni slavili brez prejetega gola, to si zapomnite.

Nogomet - Mednarodni - SP

Nogomet - Mednarodni - SP
1
Čilence je mnogo ljudi postavljalo v vlogo tihih favoritov za lep rezultat, mene pa so nekako pustili ravnodušnega in jim napovedujem slovo že po rednem delu tekmovanja. Prepričan sem, da je Del Bosque svoje fante ustrezno pripravil za "bounce back" tekmo, ki bi jim prinesla prepotrebno samozavest, ki je po sramotnem uvodu kar nekoliko načeta. Morsda bo danes začel De Gea, vsekakor pa bo nekaj sprememb tudi v polju. Španija tesno, a lažje, kot bo to kazal rezultat.

Nogomet - Mednarodni - SP

Kamerun-Hrvaška/2,5/
1
V tropski savni bodo na koncu tekme verjetno igralci kar obležali na terenu, ne izključujem niti tega, da bodo koga že med tekmo z igrišča odnesli na nosilih. V takih nehumanih pogojih je igra sila težka, zato pričakujem šahiranje, k bolj taktični oziroma zaprti tekmi pa se nagiba tudi dejstvo, da oboji nujno potrebujejo (tri) točke.

Tenis - ATP - Eastbourne

Chardy J.-Berlocq C./+1,5/
1
Prvi dvoboj Argentinca in Francoza. Chardy je z zmago nad Karlovićem dal znak, da ta teden misli resno, sicer pa je njegova igra bolj kompatibilna za površino, na kateri se igra v Eastbournu. Berlocq na travi pač nima nekih dih jemajočih rezultatov (5-14 v celi karieri) in je imel srečo, da je našega Rolo zdelala rahla poškodba

Tenis - ATP - s-Hertogenbosch

Huta Galung J.-Verdasco F.
2
Dodajam še eno stavo, s katero si mirno zapolnete sleherni listič. Gre za dva različna svetova profesionalnega tenisa. Verdasco, če seveda hoče, bo danes s svojim nasprotnikom počel, kar bo hotel. Boljši je z osnovne črte, ima tudi dober servis-volej in bi realno tole moral končati v dveh nizih.