Inovativno svetilko “v nadstropjih” sestavlja več senčil, ki jih je mogoče obračati vsakega posebej, s tem pa se spreminja oblika in kot svetlobe. Svetlobni kot je mogoče spremeniti tako s strani kot centralno, in to zelo narahlo, le z dotikom, pri čemer svetilka ne potrebuje motorja za premikanje.

Serija Babel vsebuje lestence v treh velikostih (s premerom 35, 50 in 70 centimetrov) in je na voljo s senčilom iz črnega pralnega tekstila. Vir svetlobe je 15-vatna kompaktna fluorescentna sijalka. Svetilo Babel je primerno za vse prostore – za osvetlitev tal ali sten, saj njegova spremenljiva geometrična zasnova omogoča neskončno število oblik in usmeritve svetlobe iz enega samega vira.

Fabien Dumas je oblikovalec, ki živi in dela v Berlinu, rojen pa je bil na Martiniku. Na berlinski umetnostni univerzi je leta 2003 končal študij industrijskega dizajna in delal kot oblikovalec za več projektov znanih trgovskih centrov v Nemčiji in Franciji. Od leta 2004 so njegovi izdelki del priznanih kolekcij Marset, Ingo Maurer, DARK, DH PH in zdaj še Vertigo Bird.