PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Nemčija - Portugalska
1
Nemci tudi na prvenstvu v Braziliji sodijo med favorite za zmago. Na poti do novega naslova jim bo kot prva nasproti stala Portugalska, ki bo stavila zlasti na veščine svojega prvega zvezdnika Cristiana Ronalda. A nogometnega asa v zadnjem času pesti poškodba kolena, kar je voda na mlin elfu.

Nogomet - Mednarodni - SP

Iran - Nigerija
0
Irancem prav nihče ne pripisuje velikih možnosti na mundialu, čeprav v zadnjem času sploh ne igrajo slabo, saj so neporaženi že več kot šest tekem. Med drugim so pošteno namučili tudi Beloruse in Črnogorce, proti katerim so iztržili remi. Nigerijo lahko zato podcenjevanje zelo drago stane.

Nogomet - Mednarodni – SP

Gana - ZDA
0
Trener Združenih držav Jürgen Klinsmann bo na prvi tekmi pod hudim pritiskom, saj bi se v primeru neuspeha uspel znajti pod valom kritik, ker na prvenstvo ni odpeljal prvega zvezdnika Landona Donovana. Ganci so sicer v rahli prednosti, saj imajo v svoji ekipi nekaj izvrstnih nogometašev z Michaelom Essienom, Sulleymanom Muntarijem in Kevinom-Princem Boatengom na čelu.

Košarka - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda - Partizan
1
Sobotna tekma med beograjskima velikanoma se je končala z zmago rdeče-belih (97:88). Crvena zvezda, za katero igra tudi slovenski reprezentant Jaka Blažič, bo v vlogi favorita tudi danes, ko bo igrala pred domačimi navijači. Pri tem velja omeniti, da je Zvezda proti Partizanu dobila zadnje štiri od petkih medsebojnih obračunov.

Tenis - Challenger - Tianjin

Kavčič B. - King E.
1
Kavčič je v zelo dobri formi, kar je potrdil z zmago na turnirju serije challenger v Uzbekistanu. Slovenski teniški igralec je s tem lestvici ATP pridobil 11 mest in je sedaj 122. Proti Evanu Kingu, s katerim se bo pomeril prvič, ne bi smel imeti prav nobenih težav, saj slednji na svetovni teniški lestvici zaseda skromno 436. mesto.