PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP

Švica-Ekvador/Kdaj 1.gol (1=1-30m/2=31-90m)/
2
Pred prvenstvom sem si rekel, da se bom čim bolj skušal držati naslednjega principa: poiskati evropsko ali južnoafriško reprezentanco in jo podpreti v kakršnem koli duelu z Azijci/Afričani. Ker tukaj prvo omenjeni igrajo med seboj, se za zmagovalca nekako ne morem odločiti, bosta pa verjetno obe ekipi tule zelo previdno krenili v prvenstvo. Napovedujem zelo previdno igro v prvem polčasu, ki bi se kaj lahko končal brez zadetka.

Nogomet - Mednarodni - SP

Francija-Honduras/+1/
1
Če se francoska reprezentanca ne bo tudi v Brazili skregala, potem ima ta ekipa zelo lepe možnosti za lep rezultat. Žreb jim je za začetek naklonil lahke ga nasprotnika, enega največjih "outsiderjev" prvenstva in mislim, da bo Deschamp s svojimi fanti že zelo hitro zagospodaril na igrišču.

Nogomet - Mednarodni - SP

Argentina-BiH /1.POL/
2
Ne bom šel tako daleč in rekel, da bo BiH ponovila hrvaški uspeh iz leta 1998, toda ta ekipa bo na prvenstvu nevarna prav za vse. Če bi imeli še nekoliko boljšo obrambo, potem bi lahko morda konkurirali celo za zmago, ampak pustimo špekulacije. Tu je prva tekma države na SP, igralci bodo pokali od motiviranosti, da se dokažejo in sam računam na zelo pester prvi polčas, ki bi ga zmaji z nekaj sreče lahko celo dobili. Kvota je vredna poskusa.

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP (M)

Slovenija-Madžarska
1
Trije goli so lahko malo, ali pa tudi veliko. Glede na to, da bo naše bodrila polna Rdeča dvorana in da imajo Madžari po prvi tekmi ogromno težav s poškodovanimi igralci, bi se našim moralo posrečiti. Če ne že vsaj uvrstitev na svetovno prvenstvo, pa bi enostavno morali vsaj častno zmagati. Kvota je za moje pojme previsoka.

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP (M)

Islandija-BiH
1
Če potrebujete par za zapolnitev listka (fiks), potem je tole pravi naslov. Bosanci so v Sarajevu obrnili zaostanek 14:17 ob polčasu in premagali severnjake, vendar pa se bo danes na parketu igralo po islandskih notah. Rokometna velesila ima igralce iz samih močnih evropskih klubov, na čelu s Petersonom in Sigurdssonom. Ko bo na voljo še hendikep, priporočam za srednji vložek odigrati tudi to stavo na Islandce. Seveda, če bo tam nekje pri znosnih 5 ali 6 golih.