Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Portugalska - Irska
1

Portugalci, ki že zelo dolgo ne poznajo poraza, so se v pripravljalnem obdobju pomerili z Grki in Mehičani ter iztržili remi in zmago. Za Irce se pričakuje, da bodo bistveno lažji zalogaj, saj slednji veljajo za sila povprečno reprezentanco, ki povrhu na novo zmago čaka že pet tekem.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Dinamo Minsk - Dnepr Mogilev
1
Po enajstih prvenstvenih krogih je Dinamo Minsk še edini, ki uspešno sledi vodilnemu Bateju iz Borisovega, za katerim zaostaja za tri točke. Stik bi moral obdržati tudi po današnjem srečanju, kajti v goste k drugouvščenemu moštvu iz beloruske prestolnice prihaja Dnepr, ki je v letošnji sezoni uspel zmagati le enkrat.</span>

Košarka - ZDA - NBA

Miami - San Antonio
1

Čeprav se bo igrala šele tretja tekma finala, je Miami z zmago na drugi tekmi storil velik korak k ubranitvi naslova najboljšega v NBA. Nanaslednjih dveh srečanjih bi moralo biti vročici bistveno lažje, saj bo igrala na domačem parketu.

Košarka - Srbija - 1.liga

Mega Vizura - Crvena zvezda
2

Mega Vizura je na nedeljski tekmi v beograjski areni proti Crveni zvezdi pričakovano izgubila (81:70). Čeprav rdeče-beli za favorita veljajo tudi na gostovanju, pa bo njihova naloga tokrat precej težja. Gostitelji bodo namreč lahko računali na močno podporo navijačev, ki bodo bržčas njihov šesti igralec.