PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Nemčija - 1.liga

Bayern (M) - EWE Oldenburg
1

Bayern je v polfinalu že vodil z 2:0, nato pa dopustil Oldenburgu, da se je z dvema zmagama vrnil v igro za finale. Peta tekma bo sedaj odločila zmagovalca napete serije, bo pa kar veliko presenečenje, če to ne bo bavarska zasedba, ki je v zadnjem času storila velik napredek in vse bolj enakovredno nastopa tudi v evroligi.

Košarka - Turčija - 1.liga

Fenerbahče Ulker - Galatasaray
1

Fenerbahče je na prvi tekmi finala slavil visoko zmago in tudi na drugi za varovance Željka Obradovića šteje le zmaga, saj ne želijo zapraviti prednosti domače tekme. Glede na razočaranje v evroligi verjetno pri Fenerju tudi nimajo težav z motivacijo, da dobijo turški finale.

Tenis - WTA - Pariz

Sharapova M. - Bouchard E.
1

Šarapovi se ponuja izjemna priložnost, da v Parizu letos pride do svoje pete zmage na turnirjih za grand slam, druge v Roland Garrosu, saj so izpadle že vse glavne favoritinje za končno zmago. V boju z 18. nosilko Bouchardovo je pričakovano v vlogi velike favoritinje, saj jo je do sedaj obakrat z 2:0 ugnala tudi v medsebojnih dvobojih, tudi že lani v Parizu.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Miami
1

Gre za ponovitev lanskega finala, ki ga je na koncu tudi s precej sreče na šesti tekmi dobil Miami. Ne gre dvomiti, da so pri San Antoniu zelo motivirani, da letos dobijo prstane, ki so jih imeli lani že na dosegu roke. Ostroge so v rednem delu sezone pokazale nekoliko več od vročice, za kar so si prislužile prednost domače tekme v finalu, kar bi znalo biti na koncu celo odločilno, saj sta obe ekipi zelo težko premagljivi v svoji dvorani.