Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Urugvaj - Slovenija
1
Urugvaj na tekmi še ne bo računal na prvega zvezdnika Luisa Suareza, kar pa se ne bi smelo poznati, saj ima ekipa tudi brez njega smrtonosen napad. Slovenija, ki je v Južno Ameriko odpotovala močno oslabljena, bo imela proti Edinsonu Cavaniju in druščini ogromno dela, zato bi bil že remi velik uspeh.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Argentina - Trinidad in Tobago
1
Argentinci bodo pred tekmo s Slovenijo svojo pripravljenost preizkusili proti Trinidadu in Tobagu. Ekipa, ki se lahko bržčas pohvali z najmočnejšim napadom na mundialu in velja za enega izmed favoritov za zmago v Braziliji proti današnjemu nasprotniku ne bi smela imeti prav nobenih težav.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Nizozemska - Wales
1
Nizozemci so v sklopu priprav na svetovno prvenstvo dve tekmi že odigrali. Čeprav tako proti Ekvadorju kot Gani niso bili pretirano prepričljivi, pa so na obeh srečanjih vpisali zmago. Tako bi moralo biti tudi nocoj, četudi Wales še zdaleč ni slaba ekipa, kar je nenazadnje dokazala oktobra lani, ko je remizirala z izvrstnimi Belgijci.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - NY Rangers
2
Kralji, ki so se v zadnjih treh letih še drugič uvrstili v veliki finale, bodo zaradi igranja na domačem ledu v rahli prednosti. A pri tem je treba upoštevati, da so kralji za preboj v finale odigrali kar 21 tekem. Že res, da so Newyorčani v končnici imeli le tekmo manj, a s tem so pridobili tudi tri dni več za prepotreben počitek.