PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Slovenija - 1.liga

Krka-Union Olimpija
1
Dolenjsko ekipo sem letos pogledat tolikokrat, da so mi njihove zmožnosti kristalno jasne. Danes pričakujem valjar od prve minute dalje, saj so igralci s Sanijem Bečirovićem na čelu besni na KZS in sodnike (če ste gledali četrtkovo tekmo, veste zakaj), tako da bodo želeli potrditi, kako močno boljši so od te uboge Olimpije. Daljša klop, individualna superiornost posameznikov na praktično vseh igralnih mestih, domača dvorana...prepričan sem, da gre "kanta" spet na Dolenjsko. Fiks dneva!

Košarka - Slovenija - 1.liga

S.Bečirovič (KRKA) 9,5 koš.
2
Stava se navezuje na prvo. Sani je po dosojeni nešportni Buljanu povsem izgubil živce in sodniku napel "nekaj močnih". Danes bo med najbolj motiviranimi in če ne bo preveč razigraval soigralcev, potem bi se spet moral sprehajati med igralci Olimpije in dosegati lahke koše. Tukaj potrebujemo zgolj njegovih 20 minut igre.

Košarka - Slovenija - 1.liga

A.Omič (UOL) 10,5 koš.
1
In še zadnja iz repertoarja zadnje tekme DP. Omić pod koš sicer dobi ogromno žog, toda igralci Krke ga pridno ustavljajo z osebnimi napakami, Alen pa potem greši na prostih metih. Pričakujem spet okoli 20 Alenovih minut igre, v katerih ponujene meje ne bi smel preseči.

Tenis - ATP - Pariz

Sock J.-Lajovič D./+1,5/
2
Srb Lajović je eden izmed igralcev, ki je v zadnjem letu dni na turneji ATP najbolj napredoval. Zmaga v drugem krogu proti Zoppu pač ni presenečenje, demoliranje Del Bonisa v prvem pač! Danes ga čaka še en trd oreh, Američan Sock, ki pa je imel tudi nekaj sreče z žrebom, saj je v prvem krogu dobil poškodovanega Almagra, nato pa odpravil še CH nivo igralca, rojaka Johnsona. Oba uživata najlepše dni svoje profesionalne turneje, več možnosti pas namenjam Srbu, ki ima za seboj res kakovosten strokovni štab.

Tenis - WTA - Pariz

Safarova L.-Ivanovič A.
2
Ana sicer v medsebojnih srečanjih s Čehinjo izgublja 2-4, toda njene predstave tik pred Roland Garrosom so človeku dale misliti. Na dober dan igra kot prava šampionka in zadnje dneve sem razmišljal celo o tem, da bi nekaj malega položil celo na to, da bo po 2008 spet osvojila Pariz. Zlasti potem, ko je izpadla Serena.