Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Finska - Litva
0
Finci so v zadnjem času močno dvignili svojo raven igre. Neporaženi so že štiri tekme, pretekli teden pa so remizirali tudi z zelo solidnimi Čehi. Kljub temu jim proti Litvi ne bo lahko, saj se slednja lahko pohvali z zelo solidno obrambo. Tako je na zadnjih petih tekmah prejela le dva gola.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Honduras - Turčija
2
Turki na prijateljskem srečanju lani proti Sloveniji niso navdušili, a od takrat se je očitno spremenilo marsikaj. Na zadnjih sedmih tekmah so namreč vpisali kar šest zmag, kos pa jim niso bili niti Švedi, ki na lestvici Fife zasedajo zelo solidno 25. mesto. Honduras, ki ne blesti, čaka zelo zahtevno srečanje.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Union Olimpija - Krka
2
Če se je Novomeščanom v zadnjem času očitalo pomanjkanje motivacije, danes zagotovo ne bo tako, saj jih do novega naslova prvaka loči le še ena zmaga. Na zadnji tekmi so Olimpijo zlahka odpravili, podobno pa se zna zgoditi tudi danes, če Ljubljančani ne bodo mogli računati na Dina Murića, ki se je v torek poškodoval.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Oklahoma City
1
Oklahoma se je z dvema tekmam pred domačimi igralci vrnila med žive, a serija se znova seli v San Antonio, kjer so Kevin Durant in druščina dvakrat prepričljivo izgubili. Jasno je, da je obe moštvoma domač parket v veliko pomoč, zato vloga favorita tokrat pripada ostrogam.