PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Škotska-Nigerija /2,5/
2
Tekma je v Londonu, tako da bodo imeli Škoti s tribun gotovo večjo podporo, igrali pa bodo tudi pod manjšinm pritiskom, saj se fantom na igrišču ne bo treba tako močno dokazovati, kot nekaterim igralcem pri orlih, ki si še iščejo sedež na letalu za Brazilijo. Pričakujem odprto igro, praznik nogometa in precej golov.

Nogomet - Srbija - 1.liga

OFK Beograd-Donji Srem
2
Gre le za vprašanje motivacije. OFK je rešil sezono in se uspel obdržati med elito, Donjemu Sremu pa v najboljšem scenariju morda sploh ne bi bilo potrebno osvojiti točk, toda vseeno je najbolj varna opcija zmaga. Ker jo potrebujejo veliko bolj kot domači in ker so ti letos sodelovali pri nekaterih "sumljivih" tekmah, mi je tale kvota na goste kar precej previsoka.

Tenis - ATP - Pariz

Haase R./+1,5/-Klizan M.
1
Zmago Kližana nad Nišikorijem delno pripisujem dejstvu, da je Japonec v Pariz prišel z rahlo načetim hrbtom in pa tudi temu, da je Slovak zares odigral izvrstno. Danes se mu obetajo težave, saj je bil tudi Haase v prvem krogu suveren, Davydenko mu ni niti enkrat vzel servisa, Nizozemec pa je imel tudi znosno število UE. Obetam si izenačen dvoboj, ki ga nikakor ne bo konec že po treh nizih. V medsebojnih obračunih Haase vodi z 2-1.

Tenis - ATP - Pariz dvojice

Guccion/Hewitt-Kubot L/Lindste
2
Močno dvomim, da bosta Kubot in Lindstedt delila usodo Wawrinke in po triumfu v Melbournu tule izpadla že kar v prvem krogu. Gre za zelo dobro povezan par, ki se odlično razume tudi izven igrišča, pesek pa jima vsekakor bolj ustreza kot avstralskima nasprotnikoma. Zanimivo, da se "Gooch" tule ni odločil za igranje v paru z Grothom, saj ima od letos z njim super rezultate, pa tudi najbolj uigrana sta.

Tenis - Challenger - Vicenza

Londero J.I.-Gomez E.
1
Za konec pa še en par s challenger turnirja v Vicenzi. Londero se bo pomeril proti Ekvadorcu Gomezu, ki je letos od bolje rangiranih igralcev praviloma izgubljal, medtem ko ima mlajši Argentinec zelo lepo popotnico iz Bordeauxa, kjer je na challengerju prišel celo do polfinala, tukaj pa v prvem krogu izločil 4. nosilca, rojaka Andreozzija.