Ena najbolj pasivnih individualnih Marles hiš (7,6 kWh/(m2a)) v Sloveniji stoji v Prekmurju. Gre za enodružinsko hišo s sodobno arhitekturo, popolnoma prilagojeno kupčevim potrebam in željam, ki predstavlja odlično kombinacijo funkcionalnosti, estetike in kakovosti. Več kot 170 kvadratnih metrov bivalne površine se ogreva s posebnim toplozračnim ogrevanjem.

Klasični ogrevalni sistem ni potreben

Vso potrebno toploto v taki hiši se zagotovi z dogrevanjem zraka, s katerim se hišo prezračuje. Klasični ogrevalni sistem, kot so radiatorji in talno ogrevanje, v tej hiši ni potreben, vanjo se namreč vgradi posebno kompaktno napravo, v kateri sta združena toplotna črpalka in prezračevalna naprava. Toplotna črpalka s toplotno močjo do 2,1 kW poskrbi za ogrevanje zraka in sanitarne vode v 200-litrskem bojlerju, s čimer so zagotovljeni izredno nizki stroški ogrevanja in zdrave življenjske razmere.

Prava odločitev za zdrav in varčen življenjski stil

Nizkoenergijska hiša ORANGE 149 je do okolja prijazna hiša in prava odločitev za tiste, ki si želijo zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Bivanje v njej za mnoge pomeni pristno razgibanost, ki pomaga potegniti strogo mejo med koncem delavnika in dinamičnim pričetkom prostega časa. Materiali, uporabljeni za gradnjo te hiše, ugodno vplivajo na človeka in ustvarjajo izredno zdravo ter prijetno bivalno klimo, hkrati pa so prijazni tudi do okolja.

Brezplačno individualno svetovanje

Ob ogledu doma na dnevu odprtih vat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Na voljo bo tudi Marles Arhitekturni studio, ki ponuja brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji gradnje. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki svetuje pri novostih in inovacijah s področja gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš.

Prijave za ogled

Da boste zares prejeli vse odgovore na vprašanja, ki so se vam zastavila ob izbiri bodočega doma, svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti info@marles.com najpozneje do petka, 30. maja, do 15. ure.