Klasična vrata s kljuko so pogosto ovira

Da lahko vstopite, morate vrečke iz trgovine najprej postaviti na tla ali koga prositi za pomoč. Kadar strežete gostom, tvegate, da boste pometali črepinje ali brisali tla. Tudi z zapiranjem so težave. Prepih in loputanje vam načenjata živce. Klasično vratno krilo vam zaseda tudi dragocen življenjski prostor … Se temu ne res ne da ogniti?

Rešitev je – elegantna, neslišna in avtomatska

Ni vam več treba pritiskati na kljuko. Pametna vrata® se odprejo takrat, ko si tega želite. Ko se jim približate, ali ko se dotaknete posebnega stikala. Lahko se odprejo tudi, kadar pomahate na točno določenem mestu, ki je drugim skrito. Če imate hišnega ljubljenčka, se bodo prilagodila tudi njemu. Odprla se mu bodo sama. Le toliko, kot je to potrebno, da se izmuzne mimo.

Pametna vrata® vas bodo omrežila s svojo lepoto in udobjem

Leseno, stekleno ali poslikano vratno krilo neslišno drsi tik ob steni, lahko pa se tudi v celoti skrije vanjo. Ves prostor vam je na voljo. Da Pametna vrata® odprete, zadošča samo migljaj. Tudi zaprla se bodo sama. Neslišno in brez izjeme. Če imate zabavo, lahko v trenutku iz dveh prostorov naredite enega ali pa ju ločite, kot bi med njima stala dekorativna stena. In nikar se ne bojte. Z vrati, kakršne poznate iz trgovskih centrov, jih druži samo ime – avtomatska vrata. Tam skozi vrata samo hodite, doma pa z njimi živite.

Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma

Predvsem so veliko tišja in varnejša od navadnih avtomatskih vrat. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu varovanja ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

Njihovo delovanje lahko nadzorujete sami

Povsem preprosto. S pomočjo krmilne enote lahko Pametna vrata® upravljate enako kakor pametni telefon ali tablico. Če se vam zatakne, je za vsak primer tu še brezplačna telefonska pomoč – 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Prepričajte se!

Obiščite spletno stran www.record.si in Recordov razstavni salon v Šenčurju pri Kranju, kjer vam bodo prijazni svetovalci povedali še veliko več. Seveda jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko  0590 74 100  ali jim dodatna vprašanja zastavite prek elektronske pošte na naslov info@record.si.