Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Belgija - Luksemburg
1
Za Belgijce bo tekma boj kot resen izziv predstavljala nekoliko zahtevnejši trening. Jasno je, da Luksemburžani, ki so na lestvici Fife šele na 112. mestu, reprezentanci, ki bo letos nastopila na svetovnem prvenstvu, resnejšega odpora niso sposobni nuditi.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Rusija - Slovaška
0
Tekma za Ruse, ki jih vodi Fabio Capello še zdaleč ne bo lahka. Slovaki v zadnjem času ne igrajo slabo in so neporaženi že pet tekem, povrhu pa so pretekli teden že odigrali srečanje proti Črni gori (2:0), medtem ko bo za Ruse to prvo srečanje po 5. marcu.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

BATE Borisov - Naftan Novopolots
0
BATE je v novo sezono krenil izvrstno in po osmih tekmah zaseda prvo mesto. Kljub temu jim danes ne bo lahko, saj v goste prihaja tretjeuvrščeni Naftan, ki je še edini neporažen klub v ligi. Slednjega odlikuje tudi zelo čvrsta obramba, ki je do sedaj dopustila le tri gole.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Indiana
1
Moštvi bosta odigrali četrto tekmo konferenčenga finala, zaenkrat pa bolje kaže Miamiju, ki v zmagah vodi z 2:1. Tekma bo za moštvo s Floride zelo pomembna in jo mora dobiti, saj se nato serija znova seli v Indianapolis.