PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

ogomet - Španija - 2.liga

Las Palmas-Rec.Huelva
1
Las Palmasu že nekaj let uspeva, da se nekako uspejo prebiti v kvalifikacije za La Ligo, kjer je potem od njih venomer nekdo močnejši. Letos je trener Lobera odločen, da ta trend prekine in se sfanti vendarle uvrsti v "zgornji dom", za to pa bo potrebno danes in v naslednjih tekmah samo še zmagovati. Doma so kanarčki letos blesteli in tudi Huelva bi morala pasti. Težav s poškodbo ni, prvi dve mesti pa sta še vedno dosegljivi, zato bodo danes tri točke zelo koristile.

Nogomet - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda-OFK Beograd/+1/
1
Če bo ta tekma danes odigrana, bi morala po vsejc logiki Zvezda slaviti naslov prvaka. OFK je v zadnjih krogih dobil potrebne točke za obstanek in ga ta tekma niti ne zanima kaj preveč. Rezultatska razlika pa bi morala biti na koncu velika, kakšnih 5-1.

Odbojka - Mednarodni - Kvalifikacije EP (M)

Slovenija-Latvija
1
Latvijci so nam na Poljskem delali nemalo preglavic, toda doma bi morala biti zgodba drugačna in glede na to, da imamo trenutno najverjetneje celo najmočnejšo reprezentanco odkar smo samostojni, baltska ekipa ne bi smela priti niti do niza. Sicer smo si že zagotovili dodatne kvalifikacije, ampak kakovost je pač tule krepko na naši strani.

Tenis - ATP - Pariz

Chardy J.-Gimeno Traver /+1,5/
1
Francozi v PArizu zmeraj navdušujejo, od Chardya pa upravičeno lahko pričakujejo veliko, saj je semkaj prišel s popotnico četrtfinala iz Rima, premagal tudi Federerja. S Špancem imata kar bogato zgodovino medsebojnih dvobojev (3-3), tokrat pa bi moral Chardy povesti, saj Gimeno spomladi proti bolje rangiranim od sebe ni uspeval, razen proti Granollersu v Oeirasu. Prednost dajem domačinu.

Tenis - WTA - Pariz

Min G./+1,5/-Muguruza G.
2
Za konec predlagam še stavo na Muguruzo, ki je po lanskoletni poškodbi letos končno "fit", osvojila je tudi svoj prvi turnir, v PAriz pa je upravičeno prišla z visokimi apetiti. Danes bo zaigrala proti Američanki, ki že zelo dolgo ni nastopila na WTA turnirju.