PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Slovaška - Črna Gora
0
Reprezentanci se bosta med seboj pomerili prvič, gledalci pa lahko pričakujejo zelo izenačeno tekmo. Zaradi prednosti domačega igrišča so v rahli prednosti Slovaki, povrhu pa bodo Črnogorci še pošteno oslabljeni, saj med drugim ne bodo mogli računati na zvezdnika Manchester Cityja Stevana Jovetića.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Makedonija - 21Portugalska
2
Portugalci se lahko pohvalijo z eno najboljših mladih reprezentanc v Evropi. O tem priča tudi njihov izjemen zmagovalni niz, ki traja že več kot šest tekem. Makedonci prav velikih možnosti za uspeh zato pravzaprav nimajo.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Gorenje - Celje PL
2
Ekipi sta v boju za prvaka na lestvici izenačeni. Gorenju bi sicer za ubranitev naslova zadostovala že točka, medtem ko Celjani tekmo morajo dobiti. Domačini se sicer lahko oprejo na pomoč s tribun, a jim kljub temu ne bo lahko, saj bodo zaradi številnih poškodb v moštvu pošteno oslabljeni.

Tenis - ATP - Pariz kvalifikacije

Rola B. - Ward Ja.
1
Našemu najboljšemu teniškemu igralcu gre v kvalifikacijah zaenkrat zelo dobro, saj je brez večjih težav dobil prva dva dvoboja. Zmago bi moral zabeležiti tudi danes, ko mu bo nasproti stal Anglež James Ward, ki je na svetovni teniški lestvici šele na 169. mestu.