Husqvarna in Dejan iščeta dvanajst pogumnih posameznikov, ki bodo s serijo vaj skušali dokazati svojo moč, spretnost, iznajdljivost in pogum. Če ste med tistimi, ki bi se radi poizkusili in se postavili ob bok svetovnemu prvaku, obiščite spletno stran www.12pogumnih.si in se prijavite - zaključni dogodek bo novembra. Hkrati si že lahko ogledate tudi prvi dve vaji (od sedmih): kolebnico in poskoke z izpadnim korakom.

O sodelovanju Dejana Zavca in Husqvarne

Skupina Husqvarna in najboljši slovenski boksar v zgodovini ter nekdanji svetovni prvak v velterski kategoriji, Dejan Zavec, sta v letu 2014 še nadgradila sodelovanje lanskega leta. Dejan je postal obraz nove Husqvarnine TV-kampanje, izbrane nagrajence bo gostil v nagradni igri Dvanajst pogumnih, sodelovanje pa se bo dotikalo tudi programa varnosti pri uporabi motoriziranega orodja.

Največji proizvajalec orodja za zunanjo uporabo

Skupina Husqvarna je največji svetovni proizvajalec motoriziranega orodja za zunanjo uporabo: vrtnih kosilnic, motornih žag, ročno vodenih strojev za urejanje vrta ipd. Husqvarnine izdelke je možno kupiti v več kot sto državah po svetu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1689 na Švedskem – Husqvarna torej v letu 2014 praznuje 325-letnico od svojega nastanka.

Več informacij najdete na spletni strani www.husqvarna.si.