Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Finska - Češka
0,2
Zanimivo, zadnja tekma med reprezentancama se je končala z minimalno zmago Fincev. Vseeno pa bodo tokrat v vlogi favoritov Čehi. Slednji so dobili zadnje tri od štirih tekem, prav tako pa so na lestvici Fife tudi 18 mest višje od Skandinavcev.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Liechtenstein - Belorusija
2
Čeprav Belorusi na novo zmago čakajo že štiri tekme, pa so danes nesporni favoriti. Nasproti jim bo namreč stal Liechtenstein, ki je ena najslabših evropskih reprezentanc. Že remi bi bil zato veliko presenečenje.

Nogomet - Španija - Pokal Katalonije

Barcelona - Espanyol
0
V finalu katalonskega pokala se bosta med seboj pričakovano udarila oba prvoligaša iz Barcelone. Glede na to, da je forma sedaj že nekdanjih španskih prvakov daleč od blesteče, povrhu pa bo moštvo blaugrane najverjetneje pošteno okrnjeno, zmaga Espanyola ne bi bila presenetljiva.

Nogomet - Slovenija - Pokal

Maribor - Gorica
1
Jasno je, da ima več možnosti za zmago aktualni slovenski prvak, ki se lahko pohvali tudi s precej kakovostnejšo zasedbo. Mariborčani so v letošnji sezoni še enkrat več dokazali, da v Sloveniji nimajo prave konkurence. Če Štajercem uspe zaustaviti drugega strelca lige Massima Codo, jim dvojna krona ne bi smela uiti.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Oklahoma City
1
San Antonio je na prvi tekmi konferenčnega finala Oklahomo odpravil s 122:105. Druga tekma bo verjetno nekoliko bolj izenačena, vseeno pa imajo več možnosti za zmago ostroge, ki imajo na svoji strani tako izkušnje kot prednost domačega igrišča.