O hiši GEA 105

Hiša GEA 105 iz skupine Classic je sodobna hiša, ki nudi vse bivalno ugodje, združeno v eni etaži. Je moderno interpretirana klasična arhitektura z veliko pokrito teraso, ki daje senco in zavetje. S svojo tlorisno zasnovo zadovoljuje želje različnih generacij in sledi smernicam današnjega načina življenja. Hiša je zgrajena s konstrukcijskim sistemom Lumar Prestige. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode omogoča toplotna črpalka zrak-voda.

O individualni pasivni hiši Lumar

Individualna hiša zahteva drugačen pristop, zahteva kakovostno svetovanje, odličnega arhitekta in usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki bodo vaše sanje pripeljali do uresničitve. Individualna pritlična pasivna hiša iz skupine Individual v Sežani je zgrajena s certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar Pasiv Eko. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Hiša izkazuje porabo primarne energije za ogrevanje ≤ 15 kWh/m2a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleža uporabljene naravne izolacije, celuloze in lesnih vlaken je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Ogrevanje, prezračevanje in priprava sanitarne tople vode so urejeni z univerzalno kompaktno napravo.

Nove idejne rešitve hiše Primus

Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili tudi nove idejne zasnove in rešitve hiše Primus, ki jo od sedaj ponujajo v štirih velikostih in šestih tipologijah. Seznanili vas bodo tudi z novimi klasičnimi, sodobnimi in energetsko učinkovitimi tipskimi hišami Urbano in Lux, ki so v času super spomladanskih ugodnosti še dostopnejše. Obiskovalcem bodo za svetovanje na voljo Lumarjevi strokovnjaki.

Več informacij o dnevu odprtih vrat in prijave na www.lumar.si.