PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 2.liga

Bari-Cittadella
1
V Bariju so začeli obujati upe po Serie A, potem ko jim je na zadnjih sedmih tekmah uspelo kar šestkrat zmagati. Tako bi se z današnjo zmago dva kroga pred koncem znašli na mestih, ki vodijo v kvalifikacije za prvo ligo. Cittadela je njihov dolžnik, saj bi jih morali premagati že na njihovem terenu, pa so jim dali gol (iz prepovedanega položaja) v 96. minuti. Pri tem, da so imeli celo tekmo več priložnosti...danes bo vse skupaj drugače.

Košarka - Grčija - 1.liga

Panionios/+12,5/-Olympiakos
2
V finalu grškega prvenstva kdo drug, kot Pao in Oly, nima kaj iskati. Serijo bodo Pirejčani nocoj zaključili, vprašanje je le razlika. Na prvih dveh tekmah se je razlika sukala okoli 30 točk, zato mi je tale hendikep pač nekoliko prenizek.

Tenis - ATP - Nica

Tomic B.-Klizan M.
2
Za Tomica bi bilo bolje, da do RG počiva in trenira, kajti za tekme še ni 100% pripravljen. Potem, ko mu je proti Nieminenu uspelo postaviti rekord v najhitreje izgubljeni tekmi, je odigral še kvalifikacije Madrida, kjer mu ni uspelo. Pri avstralskem "wonder boyu" je trenutno še vedno zelo vprašljiva fizična pripravljenost, predvsem pa motivacija, da se izkaže na turnirju, ki poteka tik pred drugim vrhuncem sezone. Če tule oba igrata zares, bi moral Slovak tekmo dobiti brez izgubljenega niza. Po prvi turnirski zmagi v Münchnu bo Kližan gotovo igral še bolj sproščeno.

Tenis - ATP - Dusseldorf

Becker B.-Monaco J.
1
Turnirji en teden pred začetkom Grand Slama so poligoni za presenečenja. Glede na to, da je tole Beckerju domač turnir, se bo vsekakor potrudil, Monacu pa poraz niti ne bi tako zelo škodil. No, pa saj tudi sicer Argentinec za seboj nima prav bleščeče sezone. Dovolj pove že njegova izjava, da namerava izpustiti Wimbledon, ker bi rad spodbujal nogometaše Argentine na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Zelo profesionalno Juan!

Tenis - WTA - Nurnberg

Peer S.-Knapp K.
1
Glede na to, da Karin Knapp že sedemkrat zapored ni našla poti do drugega kroga tekmovanja na najvišji ravni, nekako ne razumem kvot. V edinem medsebojnem obračunu je lani (tudi na pesku) slavila Izraelka.