Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Nizozemska - Ekvador
0
Nizozemci so že pričeli s pripravami na svetovno prvenstvo, vendar selektor van Gaal še vedno čaka na prihod nekaterih ključnih igralcev. Ekvador ima tako lepo priložnost, da preseneti okrnjeno zasedbo tulipanov.

Nogomet - Anglija - FA pokal

Arsenal - Hull
1
Arsenal na novo lovoriko čaka že skoraj devet let. Danes utegne temu končno narediti konec. Topničarji so proti Hullu nesporni favoriti, povrhu pa so tudi v izvrstni formi, saj so dobili zadnjih šest srečanj. Hull na drugi strani na zmago čaka že pet tekem.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Borussia (D) - Bayern (M)
0
Bayern v zadnjem delu sezone ne navdušuje in je zaradi svoje igre deležen številnih kritik. Kljub temu so v vlogi favorita Bavarci, ki so že osvojili naslov državnega prvaka. A njihova naloga še zdaleč ne bo lahka, saj je Borussia v zelo dobri formi, prav tako pa lahko računa na izjemno motiviranega Lewandowskega, ki je navijačem obljubil, da se bo od njih poslovil z lovoriko.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Domžale - Olimpija
1
Domžale ne navdušujejo, saj so nanizale kar pet zaporednih remijev. Danes se jim utegne le nasmehniti sreča, saj v goste prihaja Olimpija. Ljubljančaniv spomladanskem delu igrajo katastrofalno, saj jih premagujeta tudi podpovprečna Krka in Triglav. Že točka bi bila za zmaj veliko presenečenje.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Union Olimpija - Helios
2
Helios je bil na drugi tekmi zelo blizu zmagi in uvrstitvi v finale, a se je Olimpija uspela izvleči. Ljubljančani so v sila nezavidljivem položaju, saj imajo poškodovanih celo kopico igralcev. Nova zmaga košarkarjev Zmaga Sagadina zato ne bi bilo presenečenje.