PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

CA Bastia-Lens
2
Zanimivo, da kvota do danes ni še bolj padla, saj je Bastia že nekaj časa odpisana, Lensu pa točka verjetno ne bo zadostovala za napredovanje, saj imajo z zasledovalci iz Nancya negativno medsebojno bilanco. Zato bo danes proti najslabši ekipi lige pač potrebno zaigrati na vse ali nič.

Nogomet - Francija - 2.liga

Brest-Chateauroux
1
Kljub temu, da gostje skoraj nujno potrebujejo tri točke, je za pričakovati, da bo Brest odigral pošteno do konca in če bo tako, potem bi se morali od sezone pred domačo publiko posloviti s polnim izkupičkom. Na zadnjih tekmah so pokazali igro vredno francoske elite, medtem ko imajo gostje iz zadnjih petih tekem vsega tri točke.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

CSKA-Maccabi Tel Aviv/+5,5/
1
Za pričakovati je, da bo Maccabi na začetku še lahko pariral CSKA-ju, sčasoma pa bo do izraza prišla jeklena ruska obramba in pa moč pod obročem. Rusi so bolj izkušena ekipa, ki ima igralna mesta bolje "pokrita" in pričakujem, da bodo tekmo dobili za okoli deset točk.

Tenis - WTA - Rim

Suarez Navarro C.-Ivanovič A.
2
Anina trenutna igra deluje zastrašujoče za ostale igralke in če bo tako formo zadržala še teden ali dva, bo upravičeno kandidatka za zmago tudi v Parizu. Tule v Rimu je bila s svojo agresivno igro boljša tudi Šarapove, tokrat pa se bo pomerila s Španko, ki je imela v zadnjih tednih nekaj težav z bolečinami v roki. Prednost Beograjčanki.

Tenis - Challenger - Heilbronn

Fucsovics M.-Kuznetsov And.
2
Za Madžara Fucsovicsa boste v prihodnje gotovo še slišali, saj napreduje iz leta v leto - pred par leti je osvojil celo mladinski Wimbledon. Kuznetsov je eden redkih Rusov, ki mu je pesek priljubljena podlaga, kar je dokazal v tem mesecu, ko je osvojil challenger v Ostravi. Tudi tule je po mojem mnenju glavni favorit, da odnese zmago.