Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Sevilla - Benfica
0
Bržčas se obeta izjemno napeta tekma, na kateri bo v rahli vlogi Benfica, ki je v polfinalu izločila italijanskega prvaka Juventus. Tisti nekoliko bolj vraževerni vseeno dvomijo v uspeh Portugalcev, saj nad njimi že več kot pol stoletja bdi prekletstvo madžarskega stratega Bele Guttmanna. Lizbončani so namreč od leta 1962 zaigrali v kar sedmih evropskih finalih in vselej ostali praznih rok.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Brooklyn
1
Brooklyn je na štirih medsebojnih tekmah v končnici Miami uspel premagati le enkrat. Vročica se z današnjo zmago tako lahko uvrsti v konferenčni finale, kjer se bo pomerila z Indiano ali Washingtonom. Pred domačimi gledalci prav težkega dela prvaki ne bi smeli imeti.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio – Portland
1
Tako kot Miami na vzhodu San Antonio na zahodu proti Portlandu v zmagah vodi s 3:1. Trailblazers so ostroge uspeli premagati šele na četrti tekmi (103:92), da bodo uspeh ponovili v gosteh pa je težko verjeti.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Anaheim
1
Potem ko je Los Angeles dobil prvi dve tekmi, je Anaheim odgovoril s tremi zaporednimi zmagami. Tako kot vseh pet tekem do sedaj, bo tudi ta zagotovo nadvse izenačena. Kralji srečanje enostavno morajo dobiti, v nasprotnem primeru je sezona za njih že zaključena.

Tenis - ATP - Rim

Granollers M. - Murray A.
1
Igralca sta se do sedaj pomerila štirikrat v zmagah pa s 3:1 pričakovano vodi Andy Murray. Škot po operaciji hrbta še vedno ni našel prave forme, zato se Granollesu danes ponuja lepo priložnost za zmago nad osmim igralcem sveta.