JE MOJA KOŽA MASTNA ALI MEŠANA?
Mešana koža je sestavljena iz mastne in suhe kože. Predeli mastne kože so v obliki črke T na čelu, nosu in bradi. Na preostalih delih obraza in na vratu je koža suha, lahko se celo lušči.

Tako za prvi, kot drugi tip kože so značilne vidne nepravilnosti kože, kot so zamašene pore, mozolji ali ogrci. Še posebej moteč pa je neprijeten mastni sijaj kože na kritičnih predelih, na tako imenovanem T-predelu.

Vse to je posledica čezmernega delovanja žlez lojnic ter povečano izločanje sebuma, ki ga lahko sprožijo tako notranji dejavniki (delovanje hormonov, nosečnost, dednost, stres, psihično počutje) kot zunanji dejavniki (sonce, nega z neprimernimi izdelki, zdravila).

Takšna koža ima sicer kar nekaj posebnosti. Počasneje se stara, dlje časa ohranja mladosten videz, je pa izjemno zahtevna, kar se tiče nege. Koža te vrste torej potrebuje specialne kozmetične izdelke, s pomočjo katerih najde svoje ravnotežje.

_842116.jpg
KOZMETIKA AFRODITA predstavlja novo, inovativno formulo za nego mastne in mešane kože z nepravilnostmi. Linijo predstavljajo 3 izdelki z učinkovito 3 Active formulo delovanja: OIL CONTROL 24h vlažilna krema, OIL CONTROL T-zone mattifying serum in OIL CONTROL Hydra maska za mešano in mastno kožo.

TROJNO DELOVANJE:
• matira polt in ponuja takojšnjo rešitev za problem kritične »T-cone«,
• globinsko in dolgotrajno intenzivno vlaži,
• vzpostavlja naravno ravnovesje maščob in vlage.

Izdelki linije Oil Control vsebujejo do 96 % sestavin naravnega izvora. Vsi izdelki so 100 % nekomedogeni, brez parabenov, silikonov, parafina, brez vazeline in sintetičnih dišav. Odišavljeni so z naravnimi eteričnimi olji. Dermatološko je dokazano, da koža izdelke dobro prenaša.