Vpisnina je 1400 evrov na semester, skupno število ur bo 200, posvečene pa bodo teoriji (zgodovina spolnosti in moderna spolnost) in praksi.

Šolo bo vodila 51-letna Ylva-Maria Thompson, nekdanja voditeljica švedske televizijske erotične oddaje. »Vpiše se lahko vsakdo, starejši od 16 let. Cilj šolanja je iz vas narediti najboljšega ljubimca.« Vpišejo se lahko posamezniki ali pari, po 200 urah pouka pa je mogoče dobiti diplomo. Gre za šolo, v kateri naj bi učenci z veseljem delali domače naloge. Med drugim jim bodo na razpolago postelje, rjuhe in kondomi, zvečer naj bi se zbrali v mešanih spalnicah in potem skupaj vadili. »Naš pouk ne bo le teoretičen, ampak tudi praktičen. Tu se bo mogoče naučiti različnih položajev med spolnim odnosom, tehnik božanja, imeli pa bodo tudi ure anatomije,« pravi Thompsonova, ki dodaja, da se bo pri njih mogoče naučiti tudi nežnosti.

Pouk bo potekal v lepi zgradbi iz 18. stoletja, obkroženi s parkom. Toda še preden je šola odprla vrata, je že prišlo do težav. Televizijsko reklamo zanjo, posneto v črno-beli tehniki, so na avstrijski televiziji prepovedali, ker naj bi bila preveč drzna.

Dnevnik, 6. december 2011