Na tokratni Nikini nordijski hoji, ki jo pripravljamo v Tuhinjski dolini, nam bosta družbo delala Srečko Pavkovič in Majda Grošelj z Radia Veseljak. Z zabavnimi presenečenji in domačo glasbo bosta poskrbela za popestritev dogajanja, celodnevno druženje z njima pa bo tudi odlična priložnost, da priljubljena radijska voditelja osebno spoznate.

Ob 10. uri se bomo podali na tri težavnostno različne pohode. Izkušeni pohodniki se boste podali na 10 kilometrov dolg pohod do cerkve sv. Miklavža na Gori. Med potjo boste premagali 300 metrov nadmorske višine. Tisti, ki si želite svojo tehniko nordijske hoje še izboljšati, se boste podali na 4 kilometre dolg pohod po učni nordijski poti, med katerim se boste lahko preizkušali na različnih terenih. Pozabili nismo niti na družine in najmlajše. Za vas bo pripravljen 2 kilometra dolg pohod do bližnje domačije, na kateri boste lahko uživali v družbi domačih živali ter se okrepčali z domačim malinovcem, sveže pečenim kruhom in okusnimi piškoti.

Del našega druženja je kot vedno tudi spremljevalni program. Zabavali se bomo v družbi Radia Veseljak, za vse prijavljene bo v Termah Snovik pripravljen tudi brezplačen topel obrok, najmlajši pa bodo lahko dan aktivno preživeli v organiziranem varstvu športnih animatorjev.

Prijavnina za naročnike Dnevnikovi edicij znaša 5 eur, za ostale 9 eur.

Vsem, ki boste prijavnino vplačali do vključno torka, 27. septembra, bomo vstopnice poslali po pošti. S tem se boste izognili čakanju za vstopnice na dogodku. V kolikor boste prijavnino plačali do vključno četrtka, 29. septembra, vas bodo vstopnice čakale v našem šotoru v Termah Snovik. Na dan dogodka bo vstopnina 9 eur, tako za naročnike kot nenaročnike na Dnevnikove edicije!

Cena izposoje palic je 3 eur, njihova zaloga pa je omejena, zato s prijavo pohitite. Se vidimo prihodnjo soboto!

Za več informacij pokličite na 01/ 308 2 240 ali 040 600 900 oziroma 040 600 900 begin_of_the_skype_highlighpišite na naslov katja.zgonc@dnevnik.si.