Še posebno bosta dobrodošli v študentskih garsonjerah, počitniških hišicah ali kampih, kjer si več kot uporabno kuhinjo lahko hitro pričarate tudi v najmanjšem kotičku prostora. Z nekaj domišljije, veliko kuharskega navdiha in prenosnimi indukcijskimi kuhališči iz Gorenja je profesionalna kuha mogoča vsepovsod.

Nova modela Gorenjevih prenosnih indukcijskih kuhališč v elegantnem dizajnu se ponašata kar z desetimi stopnjami moči, ki omogočajo pripravo najbolj zahtevnih jedi, njuna edinstvena prednost pa je tudi možnost nastavitve temperature v razponu od 60 do 240 stopinj Celzija. Oba modela sta opremljena tudi s časovnikom z možnostjo nastavitve kuhanja do 180 minut.

Dogajanje lahko spremljate na priročnem led-prikazovalniku; da se ne boste zmotili in uporabili napačne posode, pa vas bo opozoril kar sam aparat z vgrajenim varnostnim sistemom. Čiščenje kuhališča je enostavno, prav tako kot njegovo shranjevanje, ko ga ne potrebujete. Zaradi kompaktne velikosti ga lahko pospravite v omaro in prosto delovno površino namenite drugim opravilom.